Valmista omatekoiset herkulliset paholaisen macaronsit, joissa on chiliä ja tuorejuustoa. Täydellinen jälkiruokaherkku, jota on vaikea vastustaa. Kokeile reseptiä tänään!
70 g mantelijauhoja
110 g tomusokeria
60 g valkuaisia
20 g sokeria punaista elintarvikeväriä
TÄYTE
100 g chilituorejuustoa
Kokeile tätä herkullista jälkiruokaa: Paholaisen macaronsit mausteisella chili-tuorejuustotäytteellä…
1. Yhdistä mantelijauhot ja tomusokeri siivilöimällä ne samaan kulhoon. Mittaa toiseen kulhoon valkuaiset sekä 20g sokeria.
2. Vaahdota valkuaiset sähkövatkaimella, kunnes ne muodostavat kiinteitä huippuja. Värjää vaahto punaiseksi lisäämällä elintarvikeväriä vähitellen. Sekoita manteli-tomusokeriseos hellävaraisesti valkuaisvaahtoon kahdessa osassa käyttäen nuolijaa. Siirrä massa pursotinpussiin.
3. Pursota leivinpaperille pieniä, kolikon kokoisia kiekkoja, yhteensä ainakin 30 kappaletta. Napauta peltiä varovasti pöytää vasten, jotta mahdolliset ilmakuplat häviävät. Anna macarons-massan seistä pellillä noin 30 minuuttia, jotta pintaan muodostuu kuori.
4. Kuumenna uuni 140°C:seen. Paista macarons-kuoria uunissa noin 15 minuuttia.
5. Ota pois uunista ja anna kuorien jäähtyä täysin. Ole varovainen, etteivät ne rikkoudu.
6. Pehmennä tuorejuusto lisäämällä siihen hieman maitoa ja siirrä seos pursotinpussiin. Pursota pieni määrä täytettä 15:lle macarons-kuorelle ja aseta varovasti toinen kuori päälle. Varmista, että puoliskot pysyvät yhdessä ja tarjoile.
Valmistusaika: 45 min +
levon aika