Valmista suussa sulava grillattu ananas kinuskikastikkeella ja vaniljajäätelöllä. Naudi tätä kesän makuista herkkua vain 25 minuutissa. Testaa resepti ja loihdi unohtumaton makuelämys!
1 kokonainen ananas
2 rkl sulatettua voita
3 rkl ruokosokeria
2 tl viherpippuria rouhittuna
½ tl jauhettua inkivääriä
ripaus suolaa
TARJOILUUN
kinuskikastiketta
vaniljajäätelöä
Grillissä voi loihtia herkullisia makeita jälkiruokia, kuten tämä ananasresepti, joka tarjoillaan kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kumppanina.
1. Leikkaa ananaksesta pois ylin ja alin viipale. Käytä teräväkärkisellä veitsellä kuoren poistamiseen. Viipaloi ananas ja poista kova keskiosa, esimerkiksi omenaporalla.
2. Sivele ananasviipaleet kevyesti sulatetulla voilla ja ripottele päälle sokeria. Grillaa viipaleita, kunnes ne saavat kauniin värin. Mausta ne viherpippurilla, inkiväärillä sekä pienellä ripauksella suolaa.
3. Tarjoile ananakset kinuskikastikkeen ja vaniljajäätelön kanssa.
Valmistusaika: 25 min.