"Valmista makoisa leipäjuustoruoka, jossa on kanelin ja inkiväärin vivahteita. Herkuttele leipäjuustolla ja lakkahillolla vain 20 minuutissa. Kokeile heti!"
1 pkt leipäjuustoa
2 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
2 dl kanelia
1 pieni pala inkivääriä
Lakkahilloa tai tuoreita lakkoja
1. Ota leipäjuustosta kuusi yhtä suurta palaa ja laita ne sivuun odottamaan.
2. Kaada kerma paistinpannulle ja sekoita joukkoon kaneli, sokeri sekä inkivääripala. Kuumenna tämä seos kuplivaksi ja aseta juustopalat pannulle.
3. Hauduta leipäjuustopaloja noin 2 minuuttia per puoli, kunnes ne ovat hieman venyviä ja mehukkaita. Poista ne pannulta reikäkauhaa käyttäen.
4. Aseta haudutetut leipäjuustopalat tarjoilulautasille ja tarjoile ne hillan tai tuoreiden lakkojen kanssa.
Valmistusaika
: 20 min