Mikrobrownie Resepti

5
15 min

Valmista suussa sulavat browniet mikrossa ilman suklaata tai munia vain vartissa! Kokeile tätä yksinkertaista ja nopeaa mukibrownie-reseptiä ja nauti välittömästi makeasta herkusta.

Mikrobrownie - Pikana Valmistuva Brownie Resepti ainoastaan 15 Minuutissa

Pikainen brownien teko mikrossa

Pikainen brownie mikrossa on herkullinen ja helppo tapa nauttia makeasta jälkiruoasta ilman, että tarvitsee käyttää uunia. Tässä artikkelissa kerromme, miten valmistat mikrobrownien, joka on sekä herkullinen että kätevä valmistaa. Suklaan ystävänä tiedät, kuinka viehättäviä ovat brownieiden syvät maut ja pehmeä koostumus. Mikro brownie on täydellinen vastaus niille, jotka haluavat nauttia nopeasta makeasta kiireiden lomassa. Se sopii erinomaisesti myös opiskelija-asuntoihin tai tiloihin, joissa uunia ei ole käytettävissä.

Brownie mikrossa: askel askeleelta

Mikrobrownien valmistus on helpompaa kuin saattaisit ajatella. Tarvitset vain muutamia perusaineksia, kuten voita, sokeria, kananmunia, jauhoja ja tietenkin suklaata. Aluksi sulata voi ja suklaa mikroaaltouunissa huolellisesti varmistaen, että käytössäsi on mikroaaltouunin kestävä astia. Kun ne ovat sulaneet, yhdistä sokeri seokseen. Lisää kananmunat yksitellen, sekoittaen niitä kunnolla jokaisen lisäyksen jälkeen. Lopuksi lisää jauhot sekaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina sopivaan astiaan ja kypsennä sitä mikrossa noin 3-5 minuuttia riippuen mikroaaltouunisi tehosta. Täydellisen mikrobrownien tunnistaa siitä, kun keskiosa on vielä hieman kostea ja reunat ovat kiinteät.

Vinkkejä täydellisen mikrobrownien luomiseen

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi kannattaa huomioida muutama käytännön neuvo. Ensinnäkin, panosta laadukkaaseen suklaaseen, sillä se vaikuttaa merkittävästi lopulliseen makuun. Voit myös kokeilla erilaisten suklaiden, kuten tumman tai maitosuklaan, yhdistelmiä. Toiseksi, pidä huolta, ettet kypsennä brownieta liikaa, sillä mikroaaltouunissa kypsyminen jatkuu vielä sammutuksen jälkeen. Anna brownien jäähtyä hetki ennen tarjoilua, jotta maku ja koostumus ehtivät parantua. Muista myös koristella brownie makusi mukaan esimerkiksi pähkinöillä tai muilla makeisilla, jotka lisäävät makuja ja tekstuuria.

Brownien tarjoilu ja säilytysneuvot

Mikrobrownie on parhaimmillaan tuoreena valmistettuna, mutta se säilyy myös jääkaapissa muutaman päivän. Kääri brownie tiiviisti muovikelmuun tai säilytä ilmatiiviissä rasiassa, jotta se ei kuivu. Tarjoilutapoja on monia; voit nauttia brownien sellaisenaan tai lisätä päälle vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa. Mikro brownie on mainio lisä juhlapöytään, ja siitä voi leikata pieniä paloja naposteltavaksi. Jos kaipaat vaihtelua, yhdistä brownie esimerkiksi marjojen tai karamellikastikkeen kanssa kokeillaksesi uusia makuelämyksiä ja tehdäksesi vaikutuksen vieraisiisi.

Ainekset

1 dl sulatettua suklaata

8 rkl vehnäjauhoja

8 rkl sokeria

2 tl leivinjauhetta

2 rkl kaakaojauhetta

2 kpl kananmunaa

5 rkl öljyä

6 rkl maitoa

KORISTELUUN

1 rasia tuoreita marjoja

1 tl kaakaojauhetta

Valmistus

Tämä on nopein keino valmistaa brownie, ja saat tämän herkun valmiiksi vain 15 minuutissa!

1. Sulata suklaa mikroaaltouunissa olevassa kulhossa, 30 sekunnin välein sekoitellen. Kun suklaa on täysin sulanut, lisää se muiden ainesten joukkoon ja sekoita huolellisesti, kunnes seos on tasainen.

2. Jaa taikina 4-5 mikroaaltouunin kestävään kuppiin. Aseta mikroaaltouuni täyteen tehoon (1000w) ja kypsennä yksi kuppi kerrallaan noin 2 minuuttia. Voit huoletta ottaa kupit pois mikroaaltouunista ja tarkistaa niiden kypsyysasteen ilman pelkoa lässähtämisestä.

3. Kumoa browniet lautaselle tai tarjoile suoraan kupista! Viimeistele ripottelemalla päälle kaakaojauhetta ja tarjoa esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa.

Valmistusaika: 15 minuuttia.
Annosmäärä: 4-5 annosta.

Pikainen brownien teko mikrossa

Pikainen brownie mikrossa on herkullinen ja helppo tapa nauttia makeasta jälkiruoasta ilman, että tarvitsee käyttää uunia. Tässä artikkelissa kerromme, miten valmistat mikrobrownien, joka on sekä herkullinen että kätevä valmistaa. Suklaan ystävänä tiedät, kuinka viehättäviä ovat brownieiden syvät maut ja pehmeä koostumus. Mikro brownie on täydellinen vastaus niille, jotka haluavat nauttia nopeasta makeasta kiireiden lomassa. Se sopii erinomaisesti myös opiskelija-asuntoihin tai tiloihin, joissa uunia ei ole käytettävissä.

Brownie mikrossa: askel askeleelta

Mikrobrownien valmistus on helpompaa kuin saattaisit ajatella. Tarvitset vain muutamia perusaineksia, kuten voita, sokeria, kananmunia, jauhoja ja tietenkin suklaata. Aluksi sulata voi ja suklaa mikroaaltouunissa huolellisesti varmistaen, että käytössäsi on mikroaaltouunin kestävä astia. Kun ne ovat sulaneet, yhdistä sokeri seokseen. Lisää kananmunat yksitellen, sekoittaen niitä kunnolla jokaisen lisäyksen jälkeen. Lopuksi lisää jauhot sekaan ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina sopivaan astiaan ja kypsennä sitä mikrossa noin 3-5 minuuttia riippuen mikroaaltouunisi tehosta. Täydellisen mikrobrownien tunnistaa siitä, kun keskiosa on vielä hieman kostea ja reunat ovat kiinteät.

Vinkkejä täydellisen mikrobrownien luomiseen

Parhaan mahdollisen tuloksen saavuttamiseksi kannattaa huomioida muutama käytännön neuvo. Ensinnäkin, panosta laadukkaaseen suklaaseen, sillä se vaikuttaa merkittävästi lopulliseen makuun. Voit myös kokeilla erilaisten suklaiden, kuten tumman tai maitosuklaan, yhdistelmiä. Toiseksi, pidä huolta, ettet kypsennä brownieta liikaa, sillä mikroaaltouunissa kypsyminen jatkuu vielä sammutuksen jälkeen. Anna brownien jäähtyä hetki ennen tarjoilua, jotta maku ja koostumus ehtivät parantua. Muista myös koristella brownie makusi mukaan esimerkiksi pähkinöillä tai muilla makeisilla, jotka lisäävät makuja ja tekstuuria.

Brownien tarjoilu ja säilytysneuvot

Mikrobrownie on parhaimmillaan tuoreena valmistettuna, mutta se säilyy myös jääkaapissa muutaman päivän. Kääri brownie tiiviisti muovikelmuun tai säilytä ilmatiiviissä rasiassa, jotta se ei kuivu. Tarjoilutapoja on monia; voit nauttia brownien sellaisenaan tai lisätä päälle vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa. Mikro brownie on mainio lisä juhlapöytään, ja siitä voi leikata pieniä paloja naposteltavaksi. Jos kaipaat vaihtelua, yhdistä brownie esimerkiksi marjojen tai karamellikastikkeen kanssa kokeillaksesi uusia makuelämyksiä ja tehdäksesi vaikutuksen vieraisiisi.