Valmista maistuva roquefort-annos hetkessä! Yhdistele paistetut päärynät ja kevyesti paahdetut saksanpähkinät juuston kera vain 20 minuutissa. Kokeile tänään ja tunne makujen harmonia!
200 g roquefort -juustoa
1 dl päärynähilloa
1 dl saksanpähkinöitä
PAAHDETTU PÄÄRYNÄ
2 päärynää
1 rkl omenaviinietikkaa
1 rkl hunajaa
1 tl oliiviöljyä
1. Aloita valmistamalla päärynät: pese ne hyvin ja halkaise. Poista siemenkota ja leikkaa ohuiksi siivuiksi. Sekoita kulhossa omenaviinietikka, hunaja ja oliiviöljy, ja lisää päärynäsiivut joukkoon sekoittamalla perusteellisesti.
2. Paista päärynäsiivut pannulla, kunnes ne saavat kauniin värin. Siirrä ne syrjään jäähtymään. Samalla paistinpannulla, paahda saksanpähkinät kullanruskeiksi ja laita ne tarjoiluastiaan odottamaan.
3. Viipaloi roquefort tai jätä se ehjäksi halutessasi.
4. Asettele tarjoiluesineet kauniisti: laita pähkinät, päärynät ja hilloke juuston ympärille. Nauti viinin kanssa herkullisen aterian päätteeksi!
Valmistusaika
: 20 min