Ihastuttava tyrnisorbetti tarjoaa virkistävän ja happaman makuelämyksen. Seuraa yksinkertaisia ohjeita ja tee tämä herkku puolessa tunnissa. Testaa sitä vaikka heti!
500 g vettä
220 g sokeria
50 g glukoosisiirappia
150 g tyrnimarjoja
sitruunanmehua
Tyrnisorbetti on loistava vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia raikkaasta ja kirpeästä jälkiruoasta!
1. Yhdistä kattilassa vesi, sokeri ja glukoosisiirappi. Kiehauta seos nopeasti, saadaksesi aikaan sokeriliemen. Älä keitä liian pitkään, varmista ainoastaan, että ainekset liukenevat hyvin. Anna liemen jäähtyä.
2. Soseuta tyrnimarjat ja pieni määrä sitruunamehua tehosekoittimessa, kunnes ne ovat tasainen massa. Lisää sokeriliemi joukkoon ja sekoita huolellisesti.
3. Käytä jäädytetty massa jäätelökoneessa, kunnes se saa jäätelömäisen rakenteen. Sorbetti säilyy pakastettuna muutaman viikon ajan, kunhan muistut pyöräyttämään sen uudelleen jäätelökoneessa ennen tarjoilua.
4. Tarjoile sorbetti sokeroitujen tyrnimarjojen tai keksien kanssa.
Valmistusaika
: 30 min