Valmista maistuvia onnenkeksejä vaivattomasti tämän ohjeen avulla. Mainio lisä mihin tahansa juhlapöytään! Valmistus vie vain 35 minuuttia. Katso ohjeet ja leivo heti!
200 g pehmeää voita
2 rkl vanilliinisokeria
5 dl vehnäjauhoja
Tomusokeria tai kidesokeria koristeluun
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen ja peitä uunipelti leivinpaperilla.
2. Yhdistä sähkövatkaimella pehmeä voi, vanilliinisokeri ja vehnäjauhot, kunnes seos muistuttaa murusia. Jaa taikina kahteen yhtä suureen osaan. Muotoile kumpikin osa käsin tiiviiksi pötköksi. Kääri pötköt kelmuun ja jätä jääkaappiin noin 15 minuutiksi.
3. Leikkaa taikinapötköt 20 yhtä suureen palaan. Pyörittele palat noin 1 cm paksuisiksi tangoiksi ja muodosta niistä fortunakeksien tyyppisiä kaarevia muotoja.
4. Paista keksejä uunin keskitasolla noin 10 minuuttia tai kunnes ne ovat kypsiä. Anna keksejä jäähtyä huoneenlämpöön ja pyörittele ne halutessasi tomusokerissa tai sokerissa.
Tarjoile keksit sellaisenaan muiden juhlatarjottavien joukossa.
Valmistusa
ika: 35 min