Valmista pikaisesti herkullinen nyhtöpullakranssi kinuskikastikkeen kera fariinisokerista. Testaa reseptiämme ja nauti makuelämyksestä! Sopii erinomaisesti viikonlopun kahvihetkiin.
KINUSKIKASTIKE
2 dl fariinisokeria
2 dl kermaa
1 rkl margariinia voiteluun
2 pussia Pågen-minikorvapuusteja
2 dl maitoa
1 kananmuna
2 dl fariinisokeria
ripaus kanelia
1/2 sitruunan kuori ja mehu
Tarvitsetko nopeasti makeaa tarjottavaa? Kokeile tätä kinuskikastikkeella viimeisteltyä kranssia, joka valmistuu helposti Pågen-minikorvapuusteista!
1. Laita uuni lämpenemään 200’C asteeseen ja voitele kuivakakkuvuoka huolellisesti.
2. Valmista kinuskikastike: Lisää kattilaan fariinisokeri ja kinuski. Keitä seosta hiljalleen noin 5 minuuttia tai kunnes kinuski paksuuntuu.
3. Siirrä kattila pois liedeltä ja anna jäähtyä hetken.
4. Valmista kranssi: Asettele minikorvapuustit tiiviisti kuivakakkuvuokaan haluamallasi tavalla, muodostaen kaksi kerrosta.
5. Sekoita maito, kananmuna, fariinisokeri, kaneli ja sitruunan raastettu kuori sekä mehu. Kaada tämä seos korvapuustien päälle ja anna imeytyä hyvin.
6. Kaada suurin osa kinuskikastikkeesta vuokaan tasaisesti. Säästä osa kastikkeesta koristeeksi myöhemmin. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pullan pinta saa kauniin karamellisoituneen värin. Ota vuoka pois uunista ja anna jäähtyä noin 10 minuuttia, ennen kuin kumoat kranssin.
7. Viimeistele valmis nyhtöpullakranssi jäljelle jääneellä kinuskikastikkeella ja tarjoile esimerkiksi sitruunarahkan kanssa viikonlopun kahvihetkillä.
Valmistusaika: 35 min