Luo herkullinen mansikkaparfait vain 20 minuutissa! Nautiskele kermainen ja pehmeä jälkiruoka neljälle ilman suurta vaivaa. Ryhdy mansikkaparfaitin tekemiseen heti!
1 l tuoreita mansikoita
1,5 dl tomusokeria
4 kananmunan keltuaista
2,5 dl kuohukermaa
Mansikkaparfait on herkullinen jälkiruoka, joka valmistuu vaivattomasti!
1. Muussaa mansikoita yhdessä puolet sokerista.
2. Vatkaa keltuaiset jäljellä olevan sokerin kanssa ja sekoita vaahto muussattuihin mansikoihin.
3. Vaahdota kerma ja sekoita se mansikka-keltuaisvaahtoon. Kaada seos noin litran kokoiseen astiaan ja laita pakastimeen vähintään 4-5 tunniksi. Siirrä jäädyke jääkaappiin pehmenemään noin puolituntia ennen tarjoilua.
Annos
määrä: 4