Kokeile tätä erityistä mämmimoussea, jossa sulautuvat suklaan, kardemumman ja mämminkin aromit. Valmistus on vaivatonta ja vie vain 25 minuuttia!
2 dl kuohukermaa
100 g taloussuklaata
1 tl kardemummaa
200 g mämmiä
KORISTELUUN
kermavaahtoa
suklaarouhetta
Mämmi saa uuden, jännittävän maun tässä makoisassa jälkiruoassa!
1. Pilko suklaa pieniksi paloiksi. Kuumenna puolet kermasta kattilassa ja lisää suklaapalat joukkoon. Sekoita tasaisesti, kunnes suklaa on täysin sulanut. Kaada sekaan loput kermasta ja jäädytä seos jääkaapissa viileäksi.
2. Vatkaa viilentynyt suklaakerma sähkövatkaimella vaaleaksi mousseksi. Lisää joukkoon kardemumma ja mämmi, tasaisesti sekoittaen.
3. Annostele jälkiruoka kulhoihin, parhaiten onnistut pursotuspussilla. Viimeistele lisäämällä päälle kermavaahtoa ja ripottele päälle suklaarouhetta. Tarjoile kylmänä.
Valmistusaika
: 25 min