Valmista herkullinen mini-porkkanakakku mikrossa vain puolessa tunnissa. Tuorejuustotäyte ja banaani tekevät siitä kuiturikkaan. Testaa resepti jo tänään!
PORKKANAKAKKUTAIKINA
2 dl kananmunaa
1 banaani
2 pientä porkkanaa
2 dl mantelijauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 tl kanelia
1 dl hunajaa
1 dl maitorahkaa
TÄYTE
1 purkki tuorejuustoa
1 dl kermavaahtoa
ripaus kanelia ja sokeria
Valmista por
kkanakakkutaikina:
1. Riko kananmunat kulhossa ja sekoita niitä kevyesti.2. Sekoita mukaan muussattu banaani ja raastettu porkkana huolellisesti.
3. Yhdistä kuivat aineet ja kaneli, ja sekoita ne massaan muiden aineiden kanssa. 4. Kun ainekset ovat yhtenäinen massa, jaa se viiteen isoon mikronkestävään kahvimukiin.
5. Kypsennä jokainen muki erikseen mikrossa noin 2,5 minuuttia. Anna jäähtyä.
Valmistele täyte:
1. Sekoita tuorej
uusto ja kermavaahto vatkauskulhossa ja vaahdota ne keskenään. Mausta kanelilla ja sokerilla. Laita vaahdotettu tuorejuustoseos pursotuspussiin odottamaan kokoamista.
2. Kokoa annokset murentamalla porkkanakakkusta paloja lasipurkkeihin.
3. Koristele ensimmäinen kerros pursottamalla pieni määrä tuorejuustoa sen päälle.
4. Lisää loput porkkanakakkupaloista ja pursota jokaisen purkin pinnalle tuorejuustolla pienet ruusukkeet.
5. Tarjoile heti tai seuraavana päivänä. Purkit säilyvät jääkaapissa seuraavaan päivään asti kansien alla.
Valmistusaik
a: 30 min