Luo maukas välipalalautanen: Manchego-juustoa ja herkullista hilloketta. Täydellinen yhdistelmä pienelle ryhmälle neljälle hengelle. Kokeile heti!
1 paketti manchego -juustoa
PÄÄRYNÄ-KARVIASHILLOKE
½ l päärynöitä
½ l karviaisia
250 g hillosokeria
1 dl vettä
1. Anna juuston lämmetä huoneenlämpöiseksi noin tunnin verran ennen tarjoilua.
2. Leikkaa juusto sopiviksi annospaloiksi ja asettele ne tarjoilulautaselle.
3. Tee hilloke: Kuori päärynät ja paloittele ne pieniksi kuutioiksi. Huuhtele karviaiset huolellisesti ja poista kannat. Laita kaikki hillokkeen ainekset kattilaan ja keitä noin 20 minuuttia, kunnes seos on tarpeeksi sakeaa.
4. Anna hillokkeen viilentyä ennen tarjoilua. Hilloke säilyy jääkaapissa noin viikon, joten voit valmistaa sen etukäteen odottamaan tarjoilua.
5. Tarjoile Manchego-viipaleet mehukkaan hillokkeen kera, yhdistettynä muihin pikkupaloihin.
Valmist
usaika: 30 min.