Valmista vaivaton mariannekakku hyödyntäen vegaanista tuorejuustoa ja luo suussa sulava herkku kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Seuraa helppoa reseptiä ja koe makunautinto! Ryhdy leipomaan heti!
5 dl vehnäjauhoja
3 dl sokeria
1 dl kaakaojauhetta
1 rkl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
3 dl vettä
1 dl öljyä
1 rkl valkoviinietikkaa
KUORRUTUS
1 prk kauravispi
1 paketti Violife creamy -tuorejuustoa
1 dl kaakaojauhoja
1 dl tomusokeria
1 pussi marianne -karkkeja tai 2 pss valmista mariannerouhetta
Tämä maukas vegaaninen kakku sopii täydellisesti juhlatilaisuuksiin!
1. Lämmitä uuni 200°C ja voitele kakkuvuoka etukäteen.
2. Sekoita kaikki kuivat ainekset yhteen. Lisää nesteet ja sekoita huolella tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina valmiiseen kakkuvuokaan ja tasoita pinta. Paista uunissa noin 30 minuuttia tai
kunnes kakku on kypsynyt. Anna jäähtyä vuoassa ennen kumoamista, kuorrutusta ja koristelua.
3. Vatkaa kauravispi ilmavaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon vegaaninen tuorejuusto, sokeri ja kaakaojauhe, ja sekoita hyvin. Murskaa karkit muovipussissa kaulimen avulla karkeaksi muruksi.
4. Levitä jäähtyneen kakun pinnalle tuorejuustoseos tasaisesti ja ripottele päälle mariannemurua koristeeksi.
Valmistusai
ka: 45 min.