Koe uunissa paistetut verigreipit, jotka on maustettu sokerilla ja kardemummalla. Lisää päälle pähkinärouhe ja nauti maukas jälkiruoka. Valmistusaika vain 30 minuuttia!
2 kpl verigreippiä
6 rkl ruokosokeria
2 tl kardemummaa
1 dl pekaanipähkinöitä rouhittuina
1. Kuumenna uuni 225°C asteeseen.
2. Leikkaa greipit puoliksi tai neljään osaan ja laita ne uunivuokaan leikkuupinta ylöspäin. Lisää niiden päälle reilusti sokeria ja kardemummaa.
3. Paahda greippejä uunissa noin 20 minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin kullanruskean sävyn.
4. Nosta greipit uunista ja ripottele niiden päälle pähkinärouhetta. Halutessasi voit koristella tuoreella mintunlehdellä ennen tarjoilua.
Valmistusaika: 30 min