Tässä on rahkapannukakkujen ohje, joka sisältää maukkaita marinoituja omenoita, tarjoten unohtumattoman aloituksen aamiaiselle tai brunssille. Valmista ne nyt ja nauti herkullisesta makukokemuksesta!
MARINOIDUT OMENAT
3 keltaista omenaa
½ dl väkiviinaetikkaa
1 dl sokeria
1 dl hunajaa
2 dl vettä
RAHKAPANNUKAKUT
500 g maitorahkaa
3 kananmunaa
3 dl maitoa
2 rkl sokeria
3 dl vehnäjauhoja
Erityisen herkulliseksi juhlavan aamupalan tai brunssin tekevät rahkapannukakut marinoitujen omenien kanssa.
1. Aloita marinoiduista omenista. Kuumenna etikka, sokeri, hunaja ja vesi kattilassa lähes kiehuvaksi. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Kuori ja poista siemenkodat omenista, viipaloi sitten ohuiksi paloiksi. Aseta omenaviipaleet marinointiliemeen ja laita maustumaan jääkaappiin samalla kun valmistelet pannukakkuja.
2. Rahkapannukakut valmistuvat sekoittamalla kaikki ainekset huolellisesti yhteen sähkövatkaimella. Peitä kulho ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa noin tunnin ajan.
3. Kuumenna paistinpannu ja sulata siinä tuoretta voita. Paista pannukakut kuumalla pannulla. Muista pyyhkiä pannu pannukakkujen välillä, jotta maku säilyy raikkaana.
Nauti rahkapannukakut marinoitujen omenien ja vaikka vaniljajäätelön kera.
Valmistusaika: 25 min + 1 h k
ohotusaika