Päärynä-Aurajuusto

4
15 min

Valmista kätevästi maukas jälkiruoka päärynöistä ja sinihomejuustosta vain vartissa. Kauniisti viimeistelty vaniljavaahtokuorrutuksella ja mintunlehdillä. Kokeile heti!

Päärynät ja Sinis homejuustoa - Pikainen ja Maukas Jälkiruoka

Ainekset

8 kpl säilykepäärynän puolikkaita

1 prk Aurajuustoa

1 prk Creme Vanilla

piparinmurua

koristeluun tuoretta minttua

Valmistus

Maukkaan jälkiruoan voi valmistaa kätevästi säilykepäärynöistä!

1. Täytä päärynöiden keskelle jäänyt tila runsaasti Aurajuustolla ja ripottele päälle piparimurskaa. Paista uunissa tai kuumenna mikrossa, kunnes juusto saa hieman väriä.

2. Vatkaa Creme Vanillaa, kunnes siitä tulee pehmeä vaahto.

3. Asettele kaksi päärynää kauniisiin jälkiruokamaljoihin ja lisää päälle vaniljavaahtoa. Viimeistele mintun lehdillä.

Valmistusaika: 15 minAnnosmäärä: 4