Valmista kätevästi maukas jälkiruoka päärynöistä ja sinihomejuustosta vain vartissa. Kauniisti viimeistelty vaniljavaahtokuorrutuksella ja mintunlehdillä. Kokeile heti!
8 kpl säilykepäärynän puolikkaita
1 prk Aurajuustoa
1 prk Creme Vanilla
piparinmurua
koristeluun tuoretta minttua
Maukkaan jälkiruoan voi valmistaa kätevästi säilykepäärynöistä!
1. Täytä päärynöiden keskelle jäänyt tila runsaasti Aurajuustolla ja ripottele päälle piparimurskaa. Paista uunissa tai kuumenna mikrossa, kunnes juusto saa hieman väriä.
2. Vatkaa Creme Vanillaa, kunnes siitä tulee pehmeä vaahto.
3. Asettele kaksi päärynää kauniisiin jälkiruokamaljoihin ja lisää päälle vaniljavaahtoa. Viimeistele mintun lehdillä.
Valmistusaika: 15 minAnnosmäärä: 4