Persimon Paistos

4
45 min

Kokeile tätä maukasta persimon-reseptiä, joka valmistuu kätevästi 45 minuutissa. Seuraa ohjeita luodaksesi makuelämyksiä neljälle, vain 3€ annoshintaan. Testaa heti!

Persimon Resepti - Suussa Sulava Jälkiruoka Vain 45 Minuutissa

Ainekset

5 kpl persimonia

3 rkl hunajaa

0,5 dl vettä

1 kpl vaniljatankoa

1 tl kanelia

1/2 dl limemehua

2 rkl voita

1 dl paahdettuja pistaasipähkinöitä

Valmistus

1. Kuumenna uuni valmiiksi 225 asteeseen.

2. Kuori persimonit, poista kannat ja pilko hedelmät pieniksi paloiksi. Asettele palat uunivuokaan.

3. Sekoita hunaja kuumaan veteen, lisää halkaistun vaniljatangon sisus ja kaneli. Purista mukaan limetin mehu. Kaada tämä seos persimonipalojen päälle vuoassa ja lisää muutama voinokare. Paista uunissa 30-35 minuuttia, kunnes hedelmäpalat ovat pehmeitä.

Anna jäähtyä hetki.

4. Jaa persimonpaistos tarjoiluastioihin. Rouhi pistaasipähkinät ja ripottele ne paistoksen päälle.

Nauti lämpimänä, esimerkiksi jäätelön kanssa.

Valmistusaika: 45 minAnnosmäärä: 4
annostaKustannukset noin 3€ per annos