Nauti rum'n'raisin herkkua vaniljajäätelön kera. Tee liekitetyt rusinat vaivattomasti ja luo makumatka 20 minuutissa. Kokeile heti!
180 g tummia ja vaaleita rusinoita
1 dl vettä
10 cl tummaa rommia
1 cm pala inkivääriä
1 paketti vanhan ajan vaniljajäätelöä
keksinmuruja
<strong>Rommin ja rusinan ystäville maistuva jälkiruokaherkku!</strong>
1. Sijoita rusinat, vesi ja raastettu inkivääri kattilaan. Lämmitä miedolla tulella noin 5 minuuttia, kunnes rusinat ovat imeneet itseensä nesteen, ja se on haihtunut.
2. Lisää joukkoon rommi ja sytytä varovasti alkoholi palamaan pitkällä tulitikulla tai sytyttimellä. Anno jäähtyä. Säilytä rusinat jääkaapissa, ne säilyvät noin viikon ajan.