Valmista maukkaat vuohenjuustocrostinit vain vartissa! Erinomainen välipala viinin kaveriksi, yhdistäen vuohenjuustoa, hunajaa ja mansikoita. Testaa heti!
1 patonki
100g vuohenjuustoa
juoksevaa hunajaa
100g mansikoita
balsamicoa
oliiviöljyä
Tässä on herkullinen pieni purtava viinin kaveriksi! Vuohenjuusto tunnetaan siitä, että se kaipaa seurakseen makeita makuja, kuten hunajaa ja mansikkaa. Tämä houkutteleva herkkupala on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!
1. Viipaloi patonki ohuiksi siivuiksi, voitele niiden pinta kevyesti öljyllä ja paahda uunissa 200 asteessa noin 5 minuuttia.
2. Ota patongit uunista, levitä vuohenjuustoa paahdettujen viipaleiden päälle ja valuta varovasti hunajaa juuston päälle. Paahda leipiä uunissa vielä toiset 5 minuuttia.
3. Pese ja leikkaa mansikat lohkoiksi. Asettele ne leipien päälle ja viimeistele annos balsamicolla, ja halutessasi tuoreella timjamilla tai mintulla. Nauti leivät, kun ne ovat vielä lämpöisiä.
Valmistusaika: 15 minuuttia