Valmista tämä herkullinen Oreo-browniekakku keksimuruilla ja valkosuklaalla. Yksinkertainen resepti, joka valmistuu tunnissa. Tutustu ohjeisiin ja leivo oma makoisa leivonnainen jo tänään!
BROWNIEPOHJA
300 g tummaa suklaata
200 g leivontamargariinia
2 dl sokeria
4 kananmunaa
3 1/2 dl vehnäjauhoja
5 murskattua Oreo–keksiä
TUOREJUUSTOKERROS
100g valkosuklaata
200g tuorejuustoa
2 kananmunaa
2 rkl maizenaa
5 murskattua Oreo -keksiä
2 dl kuohukermaa
50 g sulatettua tummaa suklaata
Oreo -keksejä koristeluun
1. Kuumenna uuni valmiiksi 180 asteeseen. Valmistele irtopohjavuoka peittämällä se leivinpaperilla ja voitele se huolellisesti.
2. Valmista browniepohja. Sulata suklaa ja margariini kuumuuden
kestävässä kulhossa, sekoitellen aina 30 sekunnin välein. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Vatkaa muna ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Yhdistä sulanut suklaaseos voimakkaasti seokseen. Lisää vehnäjauhot ja Oreo-keksimurut varovaisesti taikinaan.
Levitä taikina vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista uunin keskiosassa noin 10 minuuttia.
3. Valmista tuorejuustokerros. Sulata valkosuklaa mikroaaltouunissa tai vesihauteessa. Sekoita sulanut suklaa ja tuorejuusto yhteen.
Jäähdytä seos huoneenlämpöiseksi, kunnes vatkaat joukkoon kananmunat, maissitärkkelys sekä Oreo-keksimurut.
4. Valuta tuorejuustoseos puolikypsän browniepohjan päälle ja jatka paistamista vielä 30 minuuttia tai kunnes tuorejuustokerros on kiinteytynyt. Anna kakun jäähtyä huoneenlämpöiseksi, ennen kuin poistat sen irtopohjavuoasta.