Valmista Rosan suussa sulavat oreomisukat omassa keittiössäsi! Kerrokset hedelmöityvät espresson vivahteilla ja mascarpone tuo mukanaan täydellisen maun. Tee tämä jälkiruoka nopeasti, alle 35 minuutissa, ja herkuttele!
OREOMISUT
2 kananmunaa
2 dl sokeria
200 g mascarponejuustoa
2 dl vahvaa espressokahvia
100 g oreokeksejä
LISÄKSI
vaniljajäätelöä
murskattuja oreokeksejä
Rosan herkulliset Oreamisut!
1. Jaa kananmunat niin, että keltuaiset ja valkuaiset ovat eri kulhoissa. Vaahdota sähkövatkaimella valkuaiset jämäkäksi vaahdoksi. Vatkaa keltuaiset ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää sitten mascarponejuusto. Sekoita tasaiseksi. Sulata valkuaisvaahto varovasti keltuaisvaahdon joukkoon.
2. Kastele oreokeksit espressokahvissa ja aseta ne lasin pohjalle. Lusikoi päälle mascarponevaahtoa. Jatka kerroksittain, kunnes lasit ovat täynnä ja lopeta mascarponevaahdolla. Anna oreamisujen tekeytyä jääkaapissa parhaan maun saavuttamiseksi muutaman tunnin ajan ennen tarjoilua.
Tarjoile oreamisut vaniljajäätelön ja murskattujen oreokeksien kera.
Valmistusaika: 35 min
+ 3 tuntia